Spanplafonds en akoestiek

Een interieurbeleving op het hoogste niveau

Kordekor, dé pionier en specialist in kwalitatieve spanplafonds. Al meer dan veertig jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van functionele en esthetische oplossingen voor uw interieur. Door onze expertise en ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen kunnen omzetten in de meest hoogwaardige spanplafonds. Of het nu gaat om een woning, kantoor, winkel, restaurant of een praktijkruimte, wij bieden altijd een oplossing op maat. In deze brochure nemen we u graag mee in de wereld van het spanplafond en laten we u zien hoe deze innovatieve technologie uw interieur een nieuwe dimensie kan geven.

Design: Inside-Insight - Foto: Sten Van Slycke
Design: Kurt Wallaeys - Foto: cafeine
Design: Kurt Wallaeys - Foto: cafeine
Design: Bert Van Bogaert - Foto: cafeine
Claus - Demaertelaere-46
Design: Ben Van Bogaert - Foto: cafeine
Design: Inside-Insight - Foto: Sten Van Slycke

Deel van een groter geheel

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, van begin tot eind kan coördineren en realiseren. Onze op maat gemaakte in-house dienstverlening voegt absoluut meerwaarde toe aan de realisatie van uw project.

Wij sturen het volledige interieurproces aan, met een duidelijk overzicht van de planning en logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit essentieel is voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich door het streven naar perfectie en het realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u moeiteloos gedurende het hele proces.

Zo realiseren we al decennialang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België als het buitenland. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan een correcte en strikte planning, omdat dit altijd hand in hand gaat met de hoogste afwerkingsgraad.

Meer weten over spanplafonds?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.