MET CLVR™ INTRODUCEREN WE EEN NIEUWE GENERATIE SPANPLAFONDS EN - WANDEN

EEN INTERIEURBELEVING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Kordekor, dé pionier en specialist in kwalitatieve spanplafonds. Al meer dan veertig jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van functionele en esthetische oplossingen voor uw interieur. Door onze expertise en ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen kunnen omzetten in de meest hoogwaardige spanplafonds. Of het nu gaat om een woning, kantoor, winkel, restaurant of een praktijkruimte, wij bieden altijd een oplossing op maat. In deze brochure nemen we u graag mee in de wereld van het spanplafond en laten we u zien hoe deze innovatieve technologie uw interieur een nieuwe dimensie kan geven.

Claus - Demaertelaere-1
kustlaan-kordekor-photo-cafeine-be--14
fiveAM-legio-thomas-de-bruyne-21
filiptackdesignoffice-marke-photo-cafeine-be-0584
Agence Van den Abeele-6
kustlaan-kordekor-photo-cafeine-be--33
filiptackdesignoffice-marke-photo-cafeine-be-0503
filip-tack-designoffice-gaasbeek-photo-cafeine-be-6717

De vele voordelen van een CLVR.CEILING™


Een spanplafond biedt tal van voordelen voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle oplossing voor zijn of haar interieur. Denk aan de mogelijkheid om oneffenheden, voegen of barsten in het plafond weg te werken, de snelle en propere installatie, de onzichtbare bevestiging en het ruime aanbod en kleuren en afwerkingen. Daarnaast is een spanplafond ecologisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk.

"PVC of polyester? de juiste keuze is volledig afhankelijk van het project en de wensen van de klant"

Stephan Debuf
BU Manager Spanplafonds & Akoestiek

Spanplafonds zijn beschikbaar in verschillende materialen, namelijk PVC en polyester. Beide materialen hebben specifieke eigenschappen en karakteristieken, waardoor ze beiden voor andere doeleinden meer of minder geschikt zijn. De keuze tussen PVC of polyester spanplafonds hangt af van de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Over het algemeen wordt PVC als de meer duurzame en veelzijdige optie beschouwd, terwijl polyester geschikter is voor budgetgerichte projecten.

 

PVC

POLYESTER

TYPE PROFIELEN

Aluminium

PVC

STRUCTUUR

Glad

Geweven

BEPRINTBAARHEID

SNELHEID VAN PLAATSING

AFWASBAARHEID

UITNEEMBAARHEID EN HERMONTAGE

RECYCLEERBAARHEID

 

"Dag Valerie,

Net thuis en ik wil jullie meteen heel erg bedanken voor het mooie werk in onze praktijkruimte. Resultaat is prachtig en voldoet volledig aan onze verwachtingen, dankjewel!

Van eerste gesprek tot uitvoering vlekkeloos... Heel fijn samenwerken zo!"

Tom Corneille
Tevreden klant

GEÏNSTALLEERD IN 1, 2, 3.


Een spanplafond is een snell een efficiënte manier om uw interieur een nieuw uitzicht te geven. Het plaatsen van een spanplafond gebeurt zonder breekwerken en zonder veel ongemakken. Onder het bestaand plafond spannen we een strak spanplafond dat er meteen piekfijn uitziet. De plaatsing gebeurt door een team van ervaren professionals en verloopt snel en vlot, zonder veel stof of lawaai. In een mum van tijd geniet u van een nieuwe, frisse look in uw interieur.

Zo veel meer dan een plafond

Men onderschat soms hoe belangrijk het gegeven van een plafond is in het totale plaatje van de woning, kantoor, commerciële- of praktijkruimte. Door te kiezen voor een CLVR.CEILING™ krijgt de ontwerper of gebruiker plots een enorm scala aan mogelijkheden ter beschikking om méér uit de ruimte te halen.

KRIJG DE AKOESTIEK IN UW RUIMTE ONDER CONTROLE DANKZIJ CLVR.ACOUSTICS™

Wist u dat maar liefst 80% van de akoestische eigenschappen van een ruimte bepaald worden door het plafond? Dankzij onze innovatieve oplossing met een gemicroperforeerd PVC-plafond, al dan niet in combinatie met een akoestische absorber, kunnen we de akoestiek in uw ruimte perfect onder controle krijgen. U zult uw oren niet geloven.

›› Lees meer

DE PERFECTE SFEER VOOR ELK MOMENT MET EEN OP MAAT GEMAAKT LICHTPLAFOND

Naast akoestiek heeft uiteraard ook de verlichting in de ruimte een enorme impact op de manier waarop een interieur aanvoelt. Een spanplafond biedt een enorm scala aan mogelijkheden om op creatieve manieren met licht in de ruimte om te springen. 

›› Lees meer

NOOIT MEER TE WARM OF TE KOUD DANKZIJ CLVR.CLIMATE™

Decennialang was vloerverwarming de algemene standaard. Daar komt nu stilaan verandering in, dankzij de technologie van het klimaatplafond. De regeling van de klimatisering in de ruimte inwerken in het plafond, biedt namelijk tal van voordelen.

›› Lees meer

Deel van een groter geheel

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject - nieuwbouw of renovatie - van A tot Z kan coördineren en realiseren. Onze in-house dienstverlening op maat levert een absolute meerwaarde bij de realisatie van uw project.

We sturen het volledige interieurproces aan met een duidelijk zich op de planning en de logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit hand in hand gaat met een hoogstaand afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich in het waarborgen en realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u vlot doorheen het hele proces.

Zo realiseren we al decennia lang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België en in het buitenland. We streven voortdurend naar de allerhoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs.

Ontwerp: Glenn Sestig

Meer weten over CLVR™?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.