Raamdecoratie en interieurtextiel

In harmonie met de ruimte

Raamdecoratie en interieurstoffen zijn vaak de laatste details die een ruimte compleet maken, ongeacht uw stijl. Het kan echter een uitdaging zijn om de juiste stoffen te vinden en de juiste keuzes te maken. In onze showroom begeleiden wij u graag door onze uitgebreide, exclusieve collecties gordijnstoffen, tapijten, lamellen, jaloezieën, shutters en screens.

Bovendien kunt u bij ons terecht om uw geliefde meubelstuk in zijn oude glorie te laten herstellen.

Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om te streven naar een perfecte synergie tussen het esthetische en het functionele in harmonie met zowel uw persoonlijkheid als het interieurontwerp.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij voor een zorgvuldige plaatsing waarbij we de details en afwerking nauwlettend in de gaten houden. Het is onze ambachtelijke taak om uw interieur volledig in harmonie met de ruimte in te richten.

Foto: cafeine
Design: Luc De Beir - Foto: cafeine
Design: Julie Steurbaut - Foto: cafeine
Design: Filip Deslee - Foto: cafeine
Design: Lionel Jadot - Foto: cafeine
Design: Studio Straf - Foto: cafeine
Design: Dieter Vander Velpen - Foto: cafeine
Design: Glenn Sestig Architects - Foto: cafeine

Deel van een groter geheel

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, van begin tot eind kan coördineren en realiseren. Onze op maat gemaakte in-house dienstverlening voegt absoluut meerwaarde toe aan de realisatie van uw project.

Wij sturen het volledige interieurproces aan, met een duidelijk overzicht van de planning en logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit essentieel is voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich door het streven naar perfectie en het realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u moeiteloos gedurende het hele proces.

Zo realiseren we al decennialang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België als het buitenland. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan een correcte en strikte planning, omdat dit altijd hand in hand gaat met de hoogste afwerkingsgraad.

Meer weten over interieurtextiel?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.