kordekor-jadot-sml-photo-cafeine-be-8052

Een uitzonderlijk oog voor detail en afwerking

precisie en nauwkeurigheid voor het mooiste resultaat

Onze schilders leggen de lat bijzonder hoog. Vakmannen die hun enorme passie voor schilderwerk combineren met een oog voor detail en een bijzonder fijne hand. Alleen zo kunnen we een interieur creëren dat werkelijk tot in de puntjes is afgewerkt. 

Het oog voor detail begint al bij het opmaken van de prijsofferte. Tijdens een bezoek ter plaatse inspecteren we samen met de bouwheer en ontwerper alles tot in de kleinste hoekjes en kantjes van het project. Geen scheurtje of voegje ontsnapt aan onze aandacht.

Deze aandacht voor detail wordt ook doorgevoerd bij het opstellen van de offerte. We nemen de tijd om dit nauwkeurig en gedetailleerd te beschrijven, zodat je als klant precies weet welke opties er zijn en waarvoor je betaalt.

Zodra we op de werf zijn,  zorgen onze schilders ervoor dat alle vloeren, meubels en andere interieurelementen zorgvuldig worden afgedekt. Daarna, begint het échte werk.

Kennis en beheersing van de meest uitzonderlijke schildertechnieken

van schilderdoek tot microtopping

De discipline van het schilderwerk bestaat al eeuwenlang en heeft in de loop der jaren een enorme evolutie doorgemaakt. Toen de broers Roger en Lucien Debuf Kordekor oprichtten in 1949, was het gebruikelijk om te werken met schilderdoek en dekkende verf.

Door de jaren heen zijn er talloze innovaties en nieuwe technieken op de markt gekomen. Sommige veranderingen werden gedreven door veranderende esthetische trends en voorkeuren, terwijl andere voortkwamen uit een grotere focus op duurzaamheid. Kordekor heeft altijd nauwlettend de vinger aan de pols gehouden en was een van de pioniers in het beheersen van nieuwe technieken.

Zo zagen we de laatste jaren de kalktechniek kalktechniek in verschillende varianten en vormen aan populariteit gewonnen. Of het nu bekend staat als mortex, limestone finish of onder een andere commerciële benaming, Kordekor beheerst niet alleen de techniek, maar verfijnt deze ook.

Vandaag zijn we met onze microtopping een voorloper in het toepassen van dergelijke afwerkingen. Tegelijkertijd merken we op dat technieken die decennialang als 'verouderd' werden beschouwd, weer opkomen. 

Samen bepalen we welke techniek het beste past bij de sfeer en ontwerpfilosofie van uw project. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer alleen het beste goed genoeg is

vakmanschap en fierheid

Kordekor is synoniem met schilderwerk van de allerhoogste kwaliteit. Deze reputatie is algemeen bekend bij zowel architecten als interieurarchitecten. Daarom worden we ingeschakeld door de beste ontwerpers, zowel nationaal als internationaal, voor de meest prestigieuze projecten. Wanneer de klant het allerbeste verwacht, biedt Kordekor de garantie die ze zoeken.

Het bereiken van dit kwaliteitslabel was geen toevalstreffer. Het is het resultaat van decennialange toewijding en passie, gedragen door ons team van vakmensen, die allemaal één visie delen: alleen het allerbeste is goed genoeg. Deze visie vertaalt zich in een tastbaar gevoel van trots voor het geleverde werk.

Design: Stef Claes - Foto: cb
Design: Filip Tack Design Office - Foto: cafeine
Design: Dieter Vander Velpen - Foto: cafeine
Design: Lionel Jadot - Foto: cafeine
Design: Frederick Dierckxsens - Foto: Piet-Albert Goethals
Foto: Cafeine
Design: Luc De Beir + Architects - Foto: cafeine

ervaring sinds 1949

Decennialang inzicht in de sector

Bij Kordekor hechten we veel waarde aan onze rijke geschiedenis en decennialange ervaring in high-end interieurafwerking. Sinds onze oprichting in 1949 zijn we geëvolueerd van een schildersbedrijf tot een gerenommeerde aannemer van interieurprojecten. Onze langdurige ervaring heeft ons een uniek inzicht gegeven in de sector en en heeft ervoor gezorgd dat we ons onderscheiden van andere aannemers.

Als een bedrijf met meer dan zeventig jaar ervaring in interieurafwerking, hebben we ons kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt en een diepgaand begrip ontwikkeld van onze klanten en hun behoeften. Door onze ervaring kunnen we projecten efficiënter en effectiever uitvoeren, waardoor we ze sneller kunnen voltooien zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze decennialange ervaring in de interieurafwerking stelt ons ook in staat om innovatieve oplossingen te bieden voor complexe projecten. We hebben een schat aan kennis en expertise opgebouwd over de nieuwste materialen, technieken en ontwerptrends, en we streven er altijd naar om ons werk te verbeteren en onze klanten tevreden te stellen.

Deel van een groter geheel

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, van begin tot eind kan coördineren en realiseren. Onze op maat gemaakte in-house dienstverlening voegt absoluut meerwaarde toe aan de realisatie van uw project.

Wij sturen het volledige interieurproces aan, met een duidelijk overzicht van de planning en logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit essentieel is voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich door het streven naar perfectie en het realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u moeiteloos gedurende het hele proces.

Zo realiseren we al decennialang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België als het buitenland. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan een correcte en strikte planning, omdat dit altijd hand in hand gaat met de hoogste afwerkingsgraad.

Meer weten over onze schilderwerken?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.