WELKOM BIJ KORDEKOR, DIT IS ONS VERHAAL

WAT WE DOEN

Kordekor realiseert unieke interieurs in particuliere woningen, kantoren, commerciële en horecaruimtes en transformeert uw wensen en visie tot een tastbare werkelijkheid. Dankzij onze decennialange ervaring begeleiden wij u met onze vakkennis en onze toegewijde specialisten in het proces.

We werken samen met vooraanstaande (inter)nationale architecten en ontwerpers, in binnen-en buitenland, die kunnen vertrouwen op onze totale projectcoördinatie. Dit is van grote toegevoegde waarde dankzij onze multidisciplinaire aanpak.

Het DNA van Kordekor - ons ongelooflijk nauwkeurige technische vakmanschap - is terug te vinden in al onze verschillende afdelingen. Elk van onze disciplines kunnen ook apart worden ingezet.

Met een krachtig logistiek apparaat en een strikte planning streven & garanderen we naar een hoog afwerkingsniveau van uw project.

kordekor-jadot-sml-photo-cafeine-be-8049

ONS ENGAGEMENT VERTREKT VANUIT ONZE EINDELOZE PASSIE VOOR MOOIE DINGEN

Het waarom van ons verhaal

De ware kunst van het ontwerp komt tot uiting in de laatste fase. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, brengen onze vakmensen het concept tot leven met respect voor de visie van zowel de ontwerper als de klant.

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor topkwaliteit en uniek vakmanschap, kennis die over meerdere generaties heen is doorgegeven. Met een ongeëvenaarde passie vervaardigen wij de mooiste creaties zowel in ons atelier en op locatie. Onze innovatieve technieken en afwerkingen, oog voor kleurenpaletten, kennis van duurzame materialen en originele creaties resulteren in een unieke aanpak en gedetailleerde afwerking. 

Kwalitatief hoogstaand vakmanschap heeft een eigen ritme en wij zorgen ervoor dat geen enkel detail ons ontgaat.

HAND IN HAND MET GEDREVEN ONTWERPERS STREVEN WE NAAR PERFECTIE IN UITVOERING

 

Onze missie

Met een amalgaam van technische en vakkundige ingrediënten vervullen wij de volheid van hoogwaardige interieurs en ondersteunen wij de ontwerpers met wie we samenwerken met een breed scala aan middelen om hun projecten succesvol te verwezenlijken.

Het Kordekor-team vertaalt de creatieve ideeën van zowel de ontwerper als de klant naar functionele concepten en onderscheidt zich door middel van expertise en stijl.

Bovendien, onze passie om esthetische grenzen te verleggen, onze decennialange ervaring en het vakmanschap van ons team, creëert het perfecte recept voor op maat gemaakte, unieke interieurs. 

Passie, ecologie en duurzaamheid maken deel uit van ons dagelijkse woordenboek.

 

Meer weten over ons?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.