MAATMEUBILAIR EN INTERIEURSCHRIJNWERK

Custom-made, vervaardigd op maat, perfect afgewerkt en verenigd met de ruimte  

Onze op maat gemaakte meubel- en schrijnwerkerijafdeling geniet een uitstekende reputatie vanwege het vakmanschap en de innovatieve creaties die naadloos in elk interieur geïntegreerd worden.

We stellen voortdurend dezelfde kritische vraag: "Hoe kunnen we onze meubelen nog mooier, duurzamer en gebruiksvriendelijker maken?" Daarbij maken we gebruik van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige fineersoorten van massief hout, composiet en/of plaatmaterialen, die op maat worden vervaardigd, gekleurd, gelakt of gelaagd afgewerkt. Wat uw visie ook is, wij hebben de mogelijkheid om het te realiseren.

Laat u inspireren in onze showroom en maak een keuze uit het grote aanbod aan unieke stalen en afwerkingen. Indien gewenst, begeleiden we u bij het samenstellen van het perfecte moodboard voor uw project in samenwerking met onze andere afdelingen.

Design: Filip Tack Design Office - Foto: Cafeine
Design: Studio Straf - Foto: cafeine
Design: Frederik Dierckxsens - Foto: Piet-Albert Goethals
Design: Glenn Sestig Architects - Foto: cafeine
Design: Lionel Jadot - Foto: cafeine
Design: Five AM - Foto: cafeine
Design: Filip Deslee - Foto: cafeine
StéphanieMathiasPhotography_JulieSteurbaut_ProjectWolvertem-277
Design: Dieter Vander Velpen - Foto: cafeine

Deel van een groter geheel

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, van begin tot eind kan coördineren en realiseren. Onze op maat gemaakte in-house dienstverlening voegt absoluut meerwaarde toe aan de realisatie van uw project.

Wij sturen het volledige interieurproces aan, met een duidelijk overzicht van de planning en logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit essentieel is voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich door het streven naar perfectie en het realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u moeiteloos gedurende het hele proces.

Zo realiseren we al decennialang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België als het buitenland. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan een correcte en strikte planning, omdat dit altijd hand in hand gaat met de hoogste afwerkingsgraad.

Design: Bernard De Clerck - Foto: cafeine

Meer weten over maatmeubilair?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.