ONZE SPECIALISATIES

Hoewel Kordekor in 1949 werd opgericht als puur schildersbedrijf, zijn we vandaag bijzonder fier om te mogen zeggen dat de specialisaties die we in huis hebben inmiddels een heel pak uitgebreider zijn en diepgaander zijn. Die evolutie is het resultaat van een voortdurend streven naar een verdere ontzorging van de klant en de ontwerper.

Fijne schilder- & decoratiewerken

Signature style

Naast onze uitgebreide ervaring in het schilderen daagt deze afdeling zichzelf voortdurend uit door steeds op zoek te gaan naar innovatieve, creatieve en milieuvriendelijke schilderstechnieken.

Wij leveren ‘haute couture’ schilderwerk op maat voor elk concept naast onze huidige kenmerkende stijlen. Deze aanpak op maat is altijd gebaseerd op professioneel, verf-technisch advies en een persoonlijke kleurbegeleiding.

Ons krachtige team van specifiek opgeleide meestervaklui streeft naar een hoogwaardige afwerking. Hun expertise varieert van moderne en klassieke afwerkingen tot schilderstechnieken zoals patina’s, traditionele kalktoepassingen, unieke tinten en texturen.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om unieke afwerkingen -die altijd onze kenmerkende stijl garanderen- op maat te maken, naar wens van uw visie.


De professionaliteit van onze projectmanagers geeft ons de mogelijkheid om op een flexibele manier in te spelen op uw wensen.

Ontwerp: 5AM - Foto: Cafeine
Foto: Cafeine

Maatwerkmeubilair & interieurschrijnwerk

op maat gemaakt, perfect afgewerkt, verenigd met de ruimte

Onze op maat gemaakte meubel- en schrijnwerkerijafdeling staat bekend om haar uitstekend vakmanschap en vooruitstrevende creaties die wij naadloos in het interieur integreren.

We blijven steeds dezelfde kritische vraag stellen: "Hoe kunnen we onze meubelen mooier, duurzamer en gebruiksvriendelijker maken?" Daarbij gebruiken we zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige fineersoorten uit massief hout, composiet en/of plaatmaterialen die we op maat maken, kleuren, lakken of gelaagd afwerken. Wat u ook voor ogen heeft, wij kunnen het realiseren.

Laat u inspireren in onze showroom en maak uw keuze uit het grote aanbod van unieke stalen en afwerkingen. We begeleiden u met de samenstelling van het perfecte moodboard voor uw project, dit in samenwerking met onze andere afdelingen, indien u dit wenst.

Spanplafonds & akoestiek

40 jaar innovatie en pionierschap

Eén van de meest onderschatte onderdelen van het interieur is zonder twijfel het plafond. Toen Kordekor in 1983 het eerste spanplafond in de Benelux plaatste, nam het meteen zijn positie als pionier op dat vlak in. Een positie die het tot op de dag van vandaag niet meer heeft afgegeven.

Door samen met verschillende producenten voortdurend mee in te zetten op innovatie en productontwikkeling, beschikken we vandaag over een ongeëvenaarde kennis en een bijzonder uitgebreid scala aan mogelijkheden, gaande van het akoestisch plafond over lichtplafonds tot zelfs plafonds die het volledige klimaat regelen.

Roose-4
Foto: Cafeine

raamdecoratie & interieurtextiel

In harmonie met de ruimte

Raamdecoratie en interieurtextiel zorgen vaak voor de finishing touch van een ruimte, wat uw stijl ook is. Vaak kan het een uitdaging zijn om de juiste stoffen te vinden. Wij kunnen u begeleiden in onze exclusieve collecties, gordijnstoffen, tapijten, jaloezieën, rolluiken en schermen. 

U bent bij ons ook aan het juiste adres om een geliefd meubelstuk in zijn oude glorie te laten herstellen.

Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om te streven naar een perfecte synergie tussen het esthetische en het functionele in harmonie met zowel uw persoonlijkheid als het interieurontwerp.

Zodra de keuze is gemaakt, zorgen we voor een zorgvuldige plaatsing, waarbij we de detaillering en onze afwerking nauwlettend in de gaten houden. Het is onze ambachtelijke taak om uw interieur in volledige harmonie met de ruimte in te richten.

Projectcoördinatie

een aanspreekpunt voor multidisciplinaire projecten

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject - nieuwbouw of renovatie - van A tot Z kan coördineren en realiseren. Onze in-house dienstverlening op maat levert een absolute meerwaarde bij de realisatie van uw project.

We sturen het volledige interieurproces aan met een duidelijk zich op de planning en de logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit hand in hand gaat met een hoogstaand afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich in het waarborgen en realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u vlot doorheen het hele proces.

Zo realiseren we al decennia lang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België en in het buitenland. We streven voortdurend naar de allerhoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs.

Ontwerp: Classo - Foto: Cafeine
Ontwerp: Glenn Sestig

MEER WETEN OVER ONZE SPECIALISATIES?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.