Totaalcoördinatie van interieurprojecten

Eén aanspreekpunt in multidisciplinaire projecten  

Als ontwerper of opdrachtgever heeft u een betrouwbare partner nodig die uw interieurproject, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, van begin tot eind kan coördineren en realiseren. Onze op maat gemaakte in-house dienstverlening voegt absoluut meerwaarde toe aan de realisatie van uw project.

Wij sturen het volledige interieurproces aan, met een duidelijk overzicht van de planning en logistiek. We garanderen en respecteren een strakke planning omdat dit essentieel is voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Kordekor onderscheidt zich door het streven naar perfectie en het realiseren van concepten tot in de kleinste details. Onze ervaren projectmanagers begeleiden u moeiteloos gedurende het hele proces.

Zo realiseren we al decennialang innovatieve en unieke projecten voor en samen met vooraanstaande externe ontwerpers, in België als het buitenland. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit van afwerking, met oog voor detail en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan een correcte en strikte planning, omdat dit altijd hand in hand gaat met de hoogste afwerkingsgraad.

Design: Glenn Sestig Architects - Foto: cafeine
Design: Lionel Jadot - Foto: cafeine
Design: Frederik Dierckxsens - Foto: Piet-Albert Goethals
Design: Studio Straf - Foto: cafeine
Design: Five AM - Foto: cafeine
Design: Studio Straf - Foto: cafeine
Design: Stef Claes - Foto: cafeine
Design: Bert Van Bogaert - Foto: cafeine
Design: Glenn Sestig Architects - Foto: cafeine

VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW PLANNING, BUDGET EN DE KWALITEIT

Onze projectleiders zijn uw aanspreekpunt van begin tot einde

Bij Kordekor begrijpen we dat het creëren van een prachtig interieur meer omvat dan alleen het juiste meubilair en de juiste decoratie. Daarom bieden wij totaalcoördinatie aan, waarbij onze projectleiders alle aspecten van A tot Z begeleiden, zelfs disciplines die buiten onze expertise/rangen vallen.

Dit betekent dat u één centraal aanspreekpunt heeft voor de complete afwerking van uw interieur, terwijl wij de planning, het budget en de kwaliteit van de afwerking perfect in de hand houden. Hierdoor kunt u zich richten op het eindresultaat, terwijl wij ervoor zorgen dat alles naadloos verloopt.

Design: Filip Tack Design Office - Foto: cafeine

Meer weten over Totaalcoördinatie ?

We maken graag de tijd om jouw project in detail te bespreken.